e-Gym

e-Gym-Cirkel: Fit & Vitaal in 30 minuten mét tevredenheidsgarantie!

NEEM PLAATS.
SCAN JOUW ARMBAND.
TRAIN MET INSTRUCTIES.

E-GYM.

Op zoek naar een manier om fitter & vitaler te worden? Maar wil je daar niet teveel tijd aan besteden maar ondertussen wel met plezier bewegen? Maak kennis met de eGym Cirkel bij Everyday Fit. “Niet goed? Geld Terug!” Garantie.

TRAIN MET DE EGYM CIRKEL

Wat is de eGym-Cirkel?


De eGym-Cirkel is een slimme combinatie van 8 volautomatische toestellen. De eGym-coach stelt eenmalig alle toestellen voor je in en al je persoonlijke gegevens, zoals je zitpositie en trainingsgewicht, worden automatisch bewaard op een chiparmband. Elke deelnemer traint en wisselt vervolgens op hetzelfde moment, waardoor je binnen 30 minuten een complete workout doet. Zonder wachttijden en zonder dat het saai wordt. Tijdens de training krijg je via je persoonlijke touchdisplay trainingsinstructies waardoor eventuele blessures of een onjuiste uitvoering van de beweging tot het verleden behoren. Je traint dus snel, veilig en bovendien heel eenvoudig!

Ervaar eGym zelf en boek een gratis proeftraining!


Je kunt bij Everyday Fit gratis kennismaken met de eGym-Cirkel. Vul je gegevens in en klik op verzenden. Wij nemen binnen 1 werkdag contact met je op voor het inplannen van een gratis proeftraining.
De eGym is altijd beschikbaar tijdens onze openingstijden. Je bent dus niet gebonden aan bepaalde tijden.

Meld je aan voor een Gratis Proefles!

Laat ons jou helpen fit te worden!