Fitness

KRACHTTRAINING BIJ EVERYDAY FIT

PERSOONLIJKE BEGELEIDING.
HOUDING & UITVOERING
DOELEN BEHALEN.

Krachttraining bij EVERYDAY FIT.

Bij Everyday Fit begeleiden wij jou persoonlijk en helpen wij je om de vooraf opgestelde doelstellingen te bereiken. Er is altijd een gediplomeerde fitnessinstructeur aanwezig om jou persoonlijk te begeleiden. Deze let onder andere op jouw houding en uitvoering van de oefeningen tijdens het trainen.

KRACHTTRAINING

Bij Everyday Fit train je op een kleinschalige locatie waarbij persoonlijk aandacht, plezier en kwaliteit dat op nummer 1 staan.

RESULTAAT KRACHTTRAINING

Meer vetverbranding in rusttoestand Tijdens een cardiotraining verbrand je alleen calorieën tijdens de training, terwijl de verbranding na een krachttraining nog zo’n 24 uur doorwerkt. Daarnaast ontwikkel je door krachttraining meer spiermassa wat zorgt voor een hoger metabolisme. Kracht is je motor in het dagelijks leven Je bouwt meer spiermassa op en je wordt sterker. Dit heeft voordelen voor jou in het dagelijks leven. Denk maar aan het tillen van je boodschappen. Je lichaam ziet er beter uit Je lichaam krijgt meer definitie, oftewel je spieren tonen meer en je komt strakker in je vel te zitten. Je algemene gezondheid verbeterd Krachttraining verbetert je insuline gevoeligheid, waardoor de kans op diabetes type 2 afneemt. Daarnaast neemt je botdichtheid toe als je aan krachttraining doet. Dit is met name van belang voor vrouwen omdat deze dichtheid jaarlijks met 3% daalt.

Meld je vandaag nog aan voor 2 weken Gratis Sporten!

Laat ons jou helpen fit te worden!