lidmaatschaptest

Weten of Everyday Fit dé sportschool voor jou is?

Ben jij op zoek naar een professionele en betaalbare sportschool in Arnhem Zuid / De Schuytgraaf Elst of Oosterbeek? En ben jij op zoek naar een plek om te starten met fitness, groepslessen en/of een plek waar je snel en eenvoudig kan afvallen? Dan is Everyday Fit in dé sportschool voor jou, met o.a. fitness, cardio, groepslessen, eGym en diverse buitentrainingen.

Lidmaatschap op maat: 7 korte vragen

Om voor jou te bepalen welke lidmaatschap het beste bij jou past hebben wij de online lidmaatschaptest. Het is een test bestaande uit 7 vragen, waarmee wij jou advies op maat kunnen geven. Persoonlijke begeleiding staat bij Everyday Fit met stip op nummer 1 en dat begint bij een passend lidmaatschap om je vervolgens te kunnen begeleiden met jouw persoonlijke doelstellingen.

Vul in: binnen 1 minuut klaar

Deze test is geheel vrijblijvend. Zo zit jij nergens aan vast, maar krijg je wel een lidmaatschapsadvies op maat. Invullen duurt slechts een klein minuutje. Een lidmaatschap bij Everyday Fit varieert van € 24,95 per maand voor de jeugd tot € 44,95 per maand voor ons 12 maanden resultaat tarief. Bij het resultaat tarief garanderen we je binnen 3 maanden al zichtbare resultaten. Vul hieronder de lidmaatschap test in! Mocht je ergens geen antwoord op geven, geen zorgen wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.